Veteranenkern - seizoen 2024-2025
Een woordje uitleg...

Vanaf volgend seizoen (seizoen 2024-2025) zullen we binnen onze club ook een veteranenkern opstarten.
Een veteranenkern die actief zal zijn in competitie en zijn wedstrijden zal spelen tegen andere veterenploegen en met wedstrijden in de regio Vlaams-Brabant - ten oosten van Brussel.

Deze veteranenkern is een competitie format voor spelers (Heren) vanaf 30 jaar. 

De competitiewedstrijden zullen geleid worden door officiële scheidsrechters en heeft als doel om te zorgen voor wedstrijden die bijzonder fair play moeten gaan verlopen en waar het speelplezier moet primeren boven het competitieve gedeelte. 
Uiteraard gaan we ergens ook spelen om proberen onze wedstrijden te winnen maar kameraadschap binnenin onze kern is van algemeen belang. 

Vermits deze veteranencompetitie los staat van enige andere vorm van reguliere competitie zaalvoetbal kan men ook actief zijn als speler binnen een ander team maar toch ook nog bij ons aansluiten enkel en alleen voor de veteranen.

Waar dien je als speler voor te zorgen? 
Op zich enkel zaalvoetbalschoenen, sportiviteit en passie voor het zaalvoetbal in clubverband is al meer dan voldoende.
 De overige items zoals een clubuitrusting worden door onze club voorzien.

Waar en waneer zullen de wedstrijden doorgaan?
Onze 'thuis' wedstrijden zullen doorgaan op zondagavond om 19h in de sporthal te Wezembeek-Oppem en dit volgens de competitie kalender.
De uren en sporthallen van onze 'uit' wedstrijden zijn in functie van de tegenstrever maar deze dienen plaats te vinden op weekdagen vanaf 19h tot 22h en zaterdag of zondag vanaf 18h tot 22h aanvangsuur van de wedstrijd.

Interesse? Vragen? 
Neem gerust contact met ons op via mail: racingutaxo@gmail.com  
U kan ons ook telefonisch contacteren op het nummer 0486/77.88.89 (Jacobs Bruno - Voorzitter)